Vind de goedkoopste lening

Om de goedkoopste autolening te kunnen vinden zult u een beetje tijd moeten investeren in het op zoek gaan naar deze lening. Doe autolening simulaties en vergelijk deze met die van concurrerende financiële instellingen. Zodoende ziet u snel wie het goedkoopste is. In principe ziet u het al meteen aan de JKP, maar vervolgens toch even een simulatie doen kan volgens ons nooit geen kwaad.

Niet alleen JKP, ook looptijd van invloed op autolening

Natuurlijk is niet alleen de JKP, maar ook de looptijd zeer van invloed op de manier hoe uw autolening eruit komt te zien. Door hier een beetje mee te spelen ziet u vanzelf wat er veranderd.

Als u elke maand 500 euro overhoudt, ga dan geen autolening afsluiten waarbij u elke maand 500 euro moet betalen. Dit is absoluut niet handig om te doen. U weet namelijk nooit of u een keer extra geld nodig hebt voor het een of ander en als u al uw geld dat overblijft aan uw autolening besteedt kunt u wel eens in financiële moeilijkheden komen. Hou dus een beetje speling en zorg dat u altijd een soort van buffer heeft voor het geval dit nodig mocht zijn. Geld lenen is 1 ding, maar het verstandig doen is iets heel anders. Wees dus verstandig.